Colectare gunoi menajer pe strada Murelor

Având în vedere lucrările de asfaltare ce au avut loc pe str. Murelor din localitate, porțiunea dintre străzile Belșugului și Dumitru Comșa, vă informăm că azi utilajele serviciului de salubrizare nu au putut acționa pe această stradă ca urmare a turnării stratului de asfalt. Colectarea gunoiului menajer pe această porțiune se va face mâine dimineață.… [citeste]

Revenire trasee colectare deșeuri menajere și selective

Stimați cetățeni,

Începând cu data de 8 ianuarie 2024 activitatea de colectare a deșeurilor menajere și selective de la populație va reveni în sarcina Serviciului de Salubrizare Lumina.

În acest sens vă informăm că se va reveni la graficul obișnuit de colectare pe străzi, renunțându-se la ziua de sâmbătă.

Astfel, străzile Șos. Tulcei, Str. Tulcei,  revin la colectarea din ziua … [citeste]

Program colectare deșeuri de anul nou

Program colectare deșeuri menajere

Stimați cetățeni, având în vedere zilele libere legale, vă anunțăm că în ziua de 1 ianuarie 2024 nu se vor colecta deșeurile menajere de la populație.

Străzile programate în ziua de luni pentru ridicarea deșeurilor menajere vor fi operate de cei de la Iridex Group în ziua de 31 decembrie 2023 (duminică – cu o zi … [citeste]

Program colectare deșeuri menajere în perioada Crăciunului

Precizări cu privire la ridicarea gunoiului menajer

Având în vedere perioada sărbătorii de Crăciun vă anunțăm ca în zilele de 25 și 26 decembrie Iridex Group va colecta deșeurile menajere conform graficului de colectare pe străzi.

În aceleași zile de 25 și 26 decembrie, Serviciul de Salubrizare Lumina nu va colecta deșeurile sortate (plastice, hârtie și carton) ridicarea acestora urmând … [citeste]

Posturi vacante la Serviciul de Salubrizare Lumina

Serviciul Local de Salubrizare Lumina organizează, în perioada decembrie 2023-ianuarie 2024, un concurs de angajare pentru ocuparea a 16 posturi.

Sunt disponibile două posturi de inspector și 14 de muncitori necalificați.

Desfășurarea concursului:
Dosarele se depun în perioada 12 decembrie – 22 decembrie, până la ora 12:00;
Proba orală se va desfășura pe 5 ianuarie 2024;
Proba scrisă va fi … [citeste]

Distribuire pubele cu titlu gratuit către populație

Stimați locuitori,

În situația în care nu ați intrat până în prezent în posesia unei pubele cu titlu gratuit, vă anunțăm că vineri, 8 decembrie 2023 și sâmbătă 9 decembrie 2023, între orele 8-12, în locația din Str. Mare nr. 170 (lângă parcul central – supermarket ABC) se vor putea ridica aceste pubele.

De asemenea, începând cu ziua de luni, … [citeste]

Informații cu privire la colectarea deșeurilor menajere de la populație și distribuirea de pubele

Stimați cetățeni,

Dorim să vă mulțumim pentru toate reclamațiile trimise în această perioadă în legătură cu activitatea de colectare a deșeurilor menajere. Primarul comunei Lumina, domnul Dumitru Chiru, își exprimă regretul pentru situațiile apărute, precum neridicarea deșeurilor sau a pubelelor dar și întârzierile apărute, situații cauzate de faptul că în luna noiembrie activitatea de colectare a fost asigurată de Iridex … [citeste]

ANUNȚ IMPORTANT: PROGRAM DE COLECTARE DEȘEURI ACTUALIZAT

Stimați cetățeni, vă informăm că din această lună vor fi operate modificări importante în graficul de ridicare a deșeurilor menajere de la populație.
Având în vedere numărul mare de gospodării și timpul necesar pentru colectarea din poartă în poartă, începând cu data de 6 noiembrie 2023 va exista un nou program al străzilor ce poate fi consultat aici.
Vă informăm
[citeste]

Informare cu privire la colectarea deșeurilor menajere

Stimați cetățeni,

Vă informăm că începând cu data de 1 noiembrie 2023 societatea specializată în colectarea deșeurilor menajere de la populație va ridica în mod exclusiv doar acele deșeuri depozitate corespunzător în pubele/saci pentru deșeuri reciclate.

Astfel, așa cum s-a anunțat deja prin campaniile de informare, cetățenii au obligația de a sorta deșeurile ce sunt colectate de societatea de salubrizare.… [citeste]

O nouă serie de pubele distribuite către cetățeni [actualizare]

Stimați locuitori,

Vă anunțăm că începând cu 12 octombrie reprezentanții Serviciului de Salubrizare Lumina vor distribui un nou lot de pubele către proprietarii de locuințe care nu au primit până acum o pubelă cu titlu gratuit.

Pubelele se vor putea ridica din locația Str. Mare 170 (lângă parcul central – supermarket ABC). Acordarea pubelelor se face pe bază de proces … [citeste]