Intrerupere furnizare apa potabilă în satul Sibioara

Pentru realizarea operatiunilor periodice de intretinere/igienizare a rezervorului 1 X 150 mc Sibioara, destinate inmagazinarii si tratarii apei potabile, RAJA S.A. va sista furnizarea apei, luni — 29 aprilie 2024, in intervalul orar 08.00 — 20.00.

Sunt afectati de lipsa apei consumatorii localitatii Sibioara.

Reprezentantii SC RAJA SA își cer scuze pentru disconfortul creat abonatilor, pe care îi asigură ca … [citeste]

Interupere furnizare apă potabilă în satul Oituz

Pentru realizarea operatiunilor periodice de intretinere a rezervoarelor destinate inmagazinarii apei potabile, RAJA S.A. va sista furnizarea apei luni — 22 aprilie 2024, in intervalul orar 08.00 — 20.00.

Vor fi afectati de lipsa apei toti consumatorii din localitatea Oituz din comuna Lumina.

Reprezentanții RAJA își cer scuze pentru disconfortul creat abonatilor, pe care îi asigură ca echipele de interventie … [citeste]

Se oprește apa în localitățile Lumina și Sibioara

În urma lucrărilor de investiții a fost edificată o nouă magistrală, cu diametrul de 1000 mm, între stația de tratare și pompare Cota 20 și zona Pod Rutier (Ovidiu). Pentru conectarea acesteia la sistemul centralizat se sistează furnizarea apei potabile de luni – 26 februarie 2024, ora 22.00, până miercuri – 28 februarie 2024, ora 22.00.  

Vor fi afectați de [citeste]

Sesizări cu privire la întreruperile în alimentarea energiei electrice

Stimați cetățeni,

În urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase din perioada 18-19.11.2023, zile in care localitatea Lumina s-a aflat sub avertizare cod roșu și portocaliu, rețelele electrice din județul Constanța au fost avariate fiind necesare intervenții de durată pentru repunerea lor în funcțiune. Comitetul Local pentru Situații de Urgență al localității s-a întrunit pentru a evalua pagubele, inclusiv întreruperile în alimentarea cu … [citeste]

Întreruperi planificate pentru revizii și reparații în rețeaua E-Distribuție Dobrogea

E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea furnizării distribuției energiei electrice în localitatea Lumina, vineri, 27 octombrie 2023.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Vineri, 27.10.2023

Localitatea Lumina

Intrerupere parțială: cu strazile 22 decembrie; Cerealelor; Tulcei; Câmpului; Cococrilor; Primăverii si Pelican , interval orar 9-17

Acest program se regăsește şi … [citeste]

Atenție se oprește apa în localitatea Lumina

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de aducțiune DN 600 PREMO de pe strada Năvodari din localitatea Lumina, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri – 18 octombrie 2023, începând cu ora 02.00 până la ora 18.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Năvodari (inclusiv cartierul Peninsula și zona Industrială), dar și cei … [citeste]

Întrerupere alimentare cu apă în localitatea Lumina

SC RAJA SA anunță că pe conducta magistrală, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Năvodari din localitatea Lumina, județul Constanța, s-a înregistrat o avarie, astăzi – 05 octombrie 2023.

Inițial, echipele de intervenție RAJA au încercat remedierea avariei pe conducta magistrală de alimentare cu apă reducând presiunea pe instalație, fără să întrerupă alimentarea cu apă. Însă, având în … [citeste]

Întrerupere furnizare apă potabilă satul Oituz

În vederea executării lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă, se va întrerupe furnizarea apei potabile de joi – 05 octombrie 2023, ora 22.00, până vineri – 06 octombrie 2023, ora 06.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu cu Baza Militară și Aeroportul Internațional, precum și … [citeste]

Intrerupere programata furnizare energie electrica în comuna Lumina

E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea furnizării distribuției energiei electrice în localitatea Lumina, luni, 18 septembrie 2023.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții și pentru a permite toaletarea arborilor și copacilor de pe culoarul liniilor electrice din localitatea Lumina

Luni, 18.09.2023

Localitatea Lumina

Intrerupere totală: interval orar 9-17

Acest … [citeste]

Intrerupere programata furnizare energie electrica in localitatea Sibioara

E-Distributie Dobrogea anunta intreruperea furnizării distributiei energiei electrice in localitatea Sibioara, joi, 20 iulie 2023.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Joi, 20.07.2023

Localitatea Sibioara

Intrerupere totală: interval orar 9-17

Acest program se regăsește şi pe site-ul https://www.e-distributie.com/ro/acasa.html şi poate fi consultat la următorul link: https://www.e-distributie.com/ro/intreruperi-curent/intreruperi-planificate-dobrogea.html.

Lucrările … [citeste]