• 11/05/2019
  • 12:00
  • PRIMARIA COMUNEI LUMINA

Cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la infiintarea ca unitate administrativ teritoriala, Primaria si Consiliul Local al Comunei Lumina au onoarea sa va invite sambata si duminica, 11-12 mai 2019, la sarbatorirea ZILELOR COMUNEI LUMINA 2019.

Pe scena amplasata in fata sediului Primariei Comunei Lumina va avea loc un spectacol artistic ce va avea urmatorii invitati:

Solisti: VIVI PETCU, ELENA CHIRICĂ, NICOLAE PAVEL, HARI GROMOȘTEANU, ANA MARIA PĂTRĂȘCOIU, FORMAȚIA ALESIS, IONUȚ CIUJDEA, GENGHIZ CUTLACAI, AUREL SAVA, VIORICA NICA, NEMURITORII,
MARIAN COZMA, MIHAI TRĂISTARIU, IONUȚ GALANI.

ANSAMBLURI DE DANSURI: LUMINIȚE DOBROGENE, ARMÂNAMEA (OVIDIU), STAR DANCE LUMINA, ECOUL DIN VALE (FĂRĂOANI), DOINA DOBROGEI (MEDGIDIA), MUGURELUL (CERNAVODĂ), DANSURI TĂTĂREȘTI
REPREZENTATII: ȘCOALA LUMINA, GRĂDINIȚA LUMINIȚA, CS SHOBU, KERU KENTO, ȘCOALA OITUZ S.A.
PREZENTATOR: RODICA NICOLETA ȘERBAN

CROSUL PRIMAVERII:
Ca in fiecare an va fi organizat evenimentul sportiv „Crosul Primaverii” ce isi propune promovarea sportului in randul locuitorilor comunei. Acesta va avea loc sambata 11 mai 2019, incepand cu orele 10.

INAUGURARE TEREN SPORT UNITATEA MILITARA:
Duminica 12 mai 2019, incepand cu orele 12:00, va avea loc la Unitatea Milirtara (str. Morii nr. 79, ceremonia de inaugurare a unui teren de sport multifunctional cu gazon sintetic. Cu aceasta ocazie va avea loc un meci demonstrativ de fotbal.

CUPA COMUNEI LUMINA LA TENIS DE MASA 2019:
In saptamana premergatoare evenimentului va fi organizata si Cupa Comunei Lumina la Tenis de Masa – editia 2019.

CEREMONII DE PREMIERE:
Ca in fiecare an primarul Comunei Lumina, domnul Ioan Roman, va premia cuplurile ce aniverseaza 50 de ani de casatorie. In plus, avand in vedere faptul ca se implinesc 30 de ani de existenta a Unitatii Administrativ Teritoriale Lumina, vor mai fi premiati si o serie de cetateni de onoare ai comunei ce au avut un rol in dezvoltarea localitatii.

La finalul evenimentului spectatorii se vor putea bucura de un spectaculos foc de artificii.

Print Friendly, PDF & Email

There are no comments yet.

Lasă un răspuns