Stimati cetățeni,

Cu toții ne dorim o localitate mai curată iar pentru ca acest lucru să fie posibil este necesară implicarea fiecărui locuitor al acestei localități.

În acest sens dorim să vă precizăm că în conformitate cu OG 21/2002 – privind gospodărirea localităților urbane și rurale, cu modificările și completările ulterioare și HCL 85/2015 – privind aprobarea Regulamentului de îmbunătațire a activităților de gospodărire și înfrumusțare a comunei Lumina și localităților componente, depozitarea oricăror tipuri de deșeuri in fața porților este interzisă.

Având în vedere că ne aflăm într-o perioadă a anului în care mulți dintre cetățeni desfășoară activități de toaletare a copacilor din curte, vă informăm că în această săptămână, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, Primaria Comunei Lumina va efectua o campanie de ridicare a acestor deșeuri cu utilajele din dotare.

ASTFEL, IN PERIOADA 27 – 31 MARTIE CETĂȚENII COMUNEI LUMINA SUNT INVITAȚI SĂ EFECTUEZE ACESTE LUCRĂRI DE TOALETARE A COPACILOR DIN CURȚI ȘI SĂ DEPOZITEZE RESTURILE VEGETALE ÎN FAȚA PORȚII.

RIDICAREA DEȘEURILOR VEGETALE PROVENITE DIN TOALETAREA COPACILOR DIN CURȚI DEPOZITATE ÎN FAȚA PORȚII VA FI EFECTUATĂ DE UTILAJELE SC GOSPODĂRIA LUMINA SRL.

Exceptând această perioadă, vă informăm că depozitarea sau aruncarea oricărui tip de deșeuri în fața porților reprezintă contravenție și urmează sa fie sancționată cu amendă.

La finalul acestei campanii de curățenie, toți cei care au resturi vegetale sau alte tipuri de deșeuri din curți vor apela la serviciile SC GOSPODARIA LUMINA SRL, sunând la numarul de telefon 0750 752 529 urmând să achite o taxă în vederea unei programări în vederea ridicării acestora.

Print Friendly, PDF & Email