In aceasta pagina va punem la dispozitie o serie de formulare ce pot fi trimise online.

Formularele online sunt protejate de Google RECPATCHA, ceea ce inseamna ca sunt detectate SPAM-ul si incercarile abuzive de completare. Butonul de trimitere este dezactivat automat in cazul in care este detectata folosirea abuziva.

Atasarea de fisiere in formulare este permisa respectand limitele impuse si tipurile de fisiere permise. Acestea va sunt precizate in cazul in care este detectata o eroare.

Pentru trimiterea de fisiere mari, filmari sau arhive este obligatorie folosirea unui client de e-mail. Datele de contact sunt disponibile aici.

Pentru situatii in care este necesara trimiterea de copii dupa documente scanate, VA RUGAM SA EVITATI POZAREA DOCUMENTELOR SI TRIMITEREA LOR CA ATARE.

PENTRU SCANAREA DE DOCUMENTE CU CAMERA TELEFONULUI MOBIL, PUTETI FOLOSI APLICATII GRATUITE PRECUM

ADOBE SCAN, DISPONIBILA PE ANDROID SI IOS:

Google Play
App Store
CAMSCANNER, DISPONIBIL PE ANDROID SI IOS:
Google Play
App Store

Dupa trimiterea cererilor va rugam sa verficati casuta de e-mail indicata in formular pentru o confirmare de primire. Va rugam de asemenea sa verficati si folderul de SPAM. Daca nu primiti un numar de inregistrare din partea compartimentului caruia i s-a repartizat cererea dvs. va rugam sa ne contactati folosind numarul de telefon 0241251828. In situatia in care este nevoie sa achitati plata eliberarii unei adeverinte puteti apela numarul 0241251828 pentru a obtine mai multe detalii referitoare la ridicarea documentului solicitat. Taxa pentru eliberarea unei adeverinte este de 11 lei si poate fi platita online prin transfer bancar (detalii aici)  sau la ridicarea adeverintei.

In situatia in care este nevoie sa depuneti mai multe documente veti fi contactat in baza datelor oferite in formular.

Pentru preluarea si inregistrarea solicitarii in sistem este obligatoriu ca datele din solicitate sa va apartina si toate campurile obligatorii sa fie complete ! Orice cerere care nu respecta conditiile de mai sus va fi clasata automat.

In conformitate cu prevederile legale va informam ca Primaria Comunei Lumina este operator de date cu caracter personal. Pentru mai multe informatii legate de Politica de prelucrare a acestor documente consultati acest document.

Datele din acest formular sunt stocate online si pot fi sterse dupa o perioada de 30 de zile. Pentru a preveni folosirea abuziva a acestei pagini putem colecta date de identificare precum adresa IP.