Stimati cetateni,

In contextul sărbătorilor libere legale vă aducem la cunostinta faptul ca in data de 21 iunie 2021 (luni), programul de lucru al institutiei va fi suspendat. Totodata si activitatea lucrătorilor Serviciului de Salubrizare Lumina va fi suspendata. Astfel, in ziua de luni, 21 iunie 2021, NU se vor colecta deseurile menajere de la populatie.

Sărbătorile legale în România sunt zilele declarate prin lege ca fiind nelucrătoare, altele decât zilele de week-end. În zilele de sărbătoare legală nu se lucrează, cu excepția unităților sanitare și a celor de alimentație publică, precum și a unităților în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită procesului de producție sau specificului activității.

Conform legii, zilele de 20 iunie (duminică) – Rusalii, 21 iunie (luni) — A doua zi de Rusalii, sunt declarate zile libere legale.

In situtia in care doriti sa ne comunicati documente sau alte reclamatii/sesizari puteti folosi sectiunea Registratura de pe site, acestea urmand sa fie preluate din cursul zilei de marti.

Va multumim pentru intelegere !

Print Friendly, PDF & Email