Stimati cetățeni,

In contextul sărbătorilor libere legale vă aducem la cunoștință faptul că în perioada 1 iunie – 5 iunie 2023, programul de lucru al instituției va fi suspendat.

Sărbătorile legale în România sunt zilele declarate prin lege ca fiind nelucrătoare, altele decât zilele de week-end. În zilele de sărbătoare legală nu se lucrează, cu excepția unităților sanitare și a celor de alimentație publică, precum și a unităților în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită procesului de producție sau specificului activității.

Conform legii, zilele de 1 iunie (joi), 2 iunie (vineri), 5 iunie (luni) — A doua zi de Rusalii, sunt declarate zile libere legale.

In situația în care doriți să ne comunicați documente sau alte reclamații/sesizări puteți folosi secțiunea Registratura de pe site, acestea urmând sa fie preluate din cursul zilei de marți.

DE ASEMENEA, PENTRU PLĂȚI TAXE ȘI IMPOZITE SAU AMENZI, PUTEȚI FOLOSI PLATFORMA ONLINE GHISEUL.RO

IN CEEA CE PRIVEȘTE PROGRAMUL DE COLECTARE PENTRU DEȘEURILE MENAJERE DE LA POPULAȚIE, ACESTA NU VA SUFERI MODIFICĂRI. COLECTAREA GUNOIULUI SE VA FACE CONFORM PROGRAMĂRII PE STRĂZI.

Vă mulțumim pentru intelegere !

Print Friendly, PDF & Email