Primaria Municipiului Constanta, cu sediul in Bd. Tomis nr. 51, Municipiul Constanta, anunta publicul interesat asupra definitivarii Raportului de Mediu pentru Planul de mobilitate urbana durabila pentru polul de crestere Constanta (parte a proiectului „Planuei de mobilitate Urbana Durabila pentru Poli de Crestere din Romania – Lot 1: Brasov, Constanta” elaborat de BERD si WSP UK Ltd  – PANTENIA NL – Ruppert Consult DE-AV Transport Planning SRL RO, in cadrul contractului incheiat de BERD SI MDRAP, finantat prin POR 2007-2013) si organizarea dezbaterii publice a acestuia in data de  12 septembrie, ora 16:00, sala de sedinte „Remus Opreanu” (Consiliul Judetean Constanta).

Planul de mobilitate si Raportul de Mediu pot fi consultate la sediul Agentiei Pentru Protectia Mediului Constanta, str. Unirii nr. 23, Municipiul Constanta, Judetul Constanta, zilnic, de luni pana vineri intre orele 8-16.

Observatiile si sugestiile pot fi transmise in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, pana la data de 12 septembrie.