Stimați cetățeni,

Dorim să vă aducem la cunostinta că puteți plăti taxele și impozitele locale chiar dacă nu ați primit deciziile de impunere pentru anul acesta. Aceste decizii urmează să fie expediate în perioada imediat următoare prin Poșta Română.

În situația în care doriți trimiterea în format electronic, pe adresa de mail, a unei copii după decizia de impunere puteți iniția o solicitare pe aceasta pagina.

Contribuabilii care achită integral sumele datorate bugetului local până la data de 31 martie 2021 inclusiv, beneficiază de bonificații de 10% pentru persoanele fizice, respectiv 5% pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, impozitului pe teren și impozitului pe mijloace de transport. Această reducere vă va fi afișată pe copia după chitanța de plată.

Plata taxelor și impozitelor locale se poate face:

  • la sediul Primăriei Lumina, la casieria instituției, achitând în numerar sau cardul la POS
  • online, prin transfer bancar, în conturile indicate pe deciziile de impunere, folosind aplicațiile de banking ale bancilor unde aveți conturi deschise. [Detalii aici]

Referitor la inrolarea pe platforma Ghiseul.ro, pentru plăți online, va informăm că instuția noastră a demerat deja procedurile și urmează pașii indicați in vederea înscrierii pe această platformă.

 

Print Friendly, PDF & Email