Stimati cetateni,

Va aducem la cunostinta ca operatorul retelei de distibutie a energiei electrice, E-Distributie Dobrogea, a comunicat un program actualizat ce vizeaza intreruperea partiala a energiei electrice in localitatea Lumina, pentru ziua de vineri, 26 februarie 2021, in intervalul orar 9-17.

Interuperea partiala va afecta abonatii de pe strazile:

  • Brotacei;
  • Pelican;
  • Mare;
  • Sperantei
  • Viorelelor
  • – întrerupere partiala.

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.

Intreruperile se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

– declara reprezentantii companiei E-Distributie.

Va readucem la cunostinta faptul ca reclamatiile in legatura cu furnizarea energiei electrice se depun la furnizorul de energie cu care aveti incheiat contractul sau la operatorul retelei,
E-Distributie Dobrogea:
– 0800.070.555
– Formular de contact pe https://www.e-distributie.com/ro/contact.html.

Referitor la situatiile legate de defectiunile aparute la receptoarele electrocasnice din cauza supratensiunii electrice, consultati acest articol.

Print Friendly, PDF & Email