În vederea executării lucrării programate in localitatea Ovidiu-Cota 20, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile:

-luni, 12 iunie 2023 ora 20.00 pana pe 13 iunie 2023 ora 14.00;
-luni, 19 iunie 2023 ora 20.00 pana pe 20 iunie 2023 ora 14.00.

In acest timp vor fi afectati de lipsa apei consumatorii din urmatoarele zone: Culmea, Oituz, US Army Europe, Black Sea Support Team Mihail Kogalniceanu, Societatea nationala „Aeroportul Internatioanl Mihail Kogalniceanu Constanta” SA, Aaylex One SA.

Investitia face parte din cadrul contractului de investiții cu finanțare europeană derulate prin Programul Operational Infrastructură Mare (POIM) -CL31,,Stație tratare apă, rezervoare, gospodării de apă Năvodari, reabilitare stație de pompare Ovidiu”.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistata alimentarea cu apa.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung şi vizeaza asigurarea unor servicii ireprosabile și implicit creşterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacitătii de transport şi distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare şi a calitatii apei, reducerea pierderilor in reteaua de distributie, siguranta si continuitatea furnizarii serviciilor.

Print Friendly, PDF & Email