Pentru lucrări de reparatii anuale, dezvoltare, rethenologizare, exploatare sau mentenanta in instalatiile electrice de distributie, precum şi posturi de transformare, E – Distribuţie Dobrogea anunţă întreruperea suplimentara a furnizării energiei electrice în cursul zilei de joi 8.08.2019, in localitatea Lumina, in intervalul orar 9-17.

Vor fi afectati consumatorii de pe strazile:
– Navodari, Soseaua Tulcei, Luceafarului, George Enescu, Trandafirului, Crizantemelor, Pelican, Liliacului, Ghiocei, Linstei, Narciselor si Mare – Intrerupere partial.

Întreruperile în distribuția energiei electrice pot fi planificate sau neplanificate. Întreruperile neplanificate sunt cauzate în special de vechimea rețelei de distribuție, dar și de furturile de energie, suprasolicitarea rețelei și intervențiile neautorizate în rețea. De asemenea, condițiile nefavorabile de vreme pot afecta serviciul de distribuție. Întreruperile planificate sunt acele sistări în distribuția energiei electrică cauzate de lucrările de moderni​zare​ pe care e-distribuție​ le desfășoară în zonele în care operează.

Întreruperile în furnizarea energiei electrice vor avea loc în intervalul indicat, dar durata lor nu este determinată încă.

Print Friendly, PDF & Email

There are no comments yet.

Lasă un răspuns