Stimați învățători, profesori și membri ai comunității educaționale,

Astăzi, 5 iunie, cu ocazia Zilei Învățătorului, doresc să vă transmit, în numele meu și al Primăriei Comunei Lumina, cele mai sincere felicitări și urări de bine.

Educația este piatra de temelie a oricărei comunități prospere, iar rolul pe care îl jucați în formarea și dezvoltarea copiilor noștri este inestimabil. Sunteți cei care deschideți porțile cunoașterii, insuflând curiozitatea, creativitatea și dorința de a învăța în sufletele tinerelor generații. Prin dedicarea și efortul vostru zilnic, contribuiți la construirea unui viitor mai luminos pentru toți.

Primăria Comunei Lumina recunoaște importanța educației și este angajată să sprijine constant profesorii și sistemul educațional. Ne străduim să asigurăm resursele necesare pentru ca fiecare cadru didactic să poată lucra într-un mediu adecvat și să aibă la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a-și îndeplini misiunea cu succes.

Apreciem profund munca pe care o depuneți zi de zi. Știm că nu este întotdeauna ușor, dar eforturile voastre nu trec neobservate. Sunteți adevărați eroi ai comunității noastre, iar impactul pe care îl aveți asupra copiilor noștri este de neprețuit.

În această zi specială, vă mulțumim pentru devotamentul, pasiunea și răbdarea de care dați dovadă. Ne angajăm să fim alături de voi și să vă susținem în toate demersurile educative, pentru a asigura că fiecare copil din comuna noastră are parte de cea mai bună educație posibilă.

Cu respect și gratitudine,
Dumitru Chiru
Primarul Comunei Lumina
Primăria și Consiliul Local Lumina

Print Friendly, PDF & Email