Compania SC PROAGROSERVICE SRL,  cu sediul in Sos. Tulcei nr. 34, aduce la cunostinta persoanelor interesate intentia demararii mai multor proiecte de constructie.

Printre proiectele demarate se afla si cel al construirii unui gard fonoabsorbant, ce va separa proprietatea companiei de celalte proprietati private, parte din intravilanul comunei Lumina.

Proiectul presupune constructie fundatie beton si stalpi metalici tip HEA 160, panouri fonoabsorbante/fotoizolante 4960x500x120 mm lucrarile urmand sa aiba loc pe suprafata construita de 120 m liniari iar gardurile vor avea o inaltime de 2,5 m.

Chiar daca terenul pe care are loc investitia face parte din zona industriala, societatea neavand vreo obligatie legala, SC PROAGROSERVICE SRL va realiza aceasta investitie pentru o protectie suplimentara.

Investita va fi realizata din surse proprii pentru beneficiul societatii dar si al locatarilor care se invecineaza cu terenul societatii.

SC PROAGROSERVICE SRL isi asuma toata raspunderea cu privire la lucrarile care se vor desfasura, acestea vor avea un impact minim asupra locatarilor, echipa de constructii urmand sa se ocupe de lucrari.

 

Print Friendly, PDF & Email

There are no comments yet.

Lasă un răspuns