Stimati cetateni,
 
Luand in considerare apelul autoritatilor de a limita pe cat posibil deplasarile in afara locuintei, decat in cazuri de extrema urgenta, suntem constienti ca exista unele probleme pe care incercati sa le rezolvati sau sa ni le comunicati.
 
Asa cum v-am rugat anterior, daca prezenta dumneavoastra fizica la sediul Primariei Lumina nu este o urgenta, pe langa datele de contact comunicate anterior, incepand de azi, in aceasta perioada Primaria Comunei Lumina poate fi contactata si prin intermediul aplicatiei WhatsApp.
 
📱Astfel la numarul de telefon 0733449751 (folosit exclusiv pentru WhatsApp) vom prelua mesajele si solicitarile dumneavoastra si vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil. Facem precizarea ca este necesar ca mesajele dumneavoastra sa fie insotite de date de identificare pentru a va putea procesa cererile.
 
Alte date de contact ale primariei sunt:
📧 e-mail: contact@primaria-lumina.ro , primarialumina@yahoo.com
☎️ Telefon fix: 0241251828
🖨 Fax: 0241251744
✉️ Facebook Messenger: https://m.me/comuna.lumina
 
🛡 Ne cerem scuze pentru disconfortul creeat,perioadele mai lungi de asteptare in afara institutiei, completarea de declaratii si igienizarea mainilor, pe care cei care se prezinta la sediul institutiei sunt obligati sa le suporte. Aceste masuri au fost luate ca masuri de preventie si au scopul de a va proteja.
 
Va multumim pentru sprijin si intelegere !
Print Friendly, PDF & Email

There are no comments yet.

Lasă un răspuns