Formular online pentru depunerea unei cereri in baza Legii 544/2001. Pentru detalii complete va rugam sa cititi acest articol.

1 Step 1
Informatii solicitant
Motivul cererii

Prin prezenta formulez o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informtiile de interes public. Doresc să primesc o copie de pe următoarele documente (petentul este rugat să enumere cât mai concret documentele sau informatiile solicitate)


Doresc ca informatiile solicitate să îmi fie furnizate, în format electronic, la adresa de mail mentionata mai sus.

Sunt dispus să plătesc taxele aferente serviciilor de copiere a documentelor solicitate (dacă se solicită copii în format scris).​

Semnatura
(SEMNEAZA AICI)
Sterge semnatura
Acord prelucrare date
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pentru preluarea si inregistrarea solicitarii este obligatoriu ca datele din solicitare sa va apartina si toate campurile obligatorii sa fie complete ! Orice cerere care nu respecta conditiile de mai sus va fi clasata automat.

In conformitate cu prevederile legale va informam ca Primaria Comunei Lumina este operator de date cu caracter personal. Pentru mai multe informatii legate de Politica de prelucrare a acestor documente consultati acest document.  Datele din acest formular sunt stocate online si pot fi sterse dupa o perioada de 30 de zile. Pentru a preveni folosirea abuziva a acestei pagini putem colecta date de identificare precum adresa IP.