Folositi acest formular online pentru trimiterea oricarui alt tip de cerere sau sesizare catre Primaria Comunei Lumina.

1 Step 1
Date de identificare
Continut solicitare

IN CAZUL IN CARE DORITI SA INCARCATI FISIERE SCANATE VA RUGAM SA FOLOSITI UN DISPOZITIV DEDICAT SAU APLICATII GRATUITE PENTRU MOBIL PRECUM ADOBE SCAN SAU CAMSCANNER ! 

NU TRIMITETI DOCUMENTE SCANATE STIL POZA CARE SUNT IN CEATA SAU NU SE POT CITI !

Pentru fisiere mai mari va rugam sa folositi un client de email si adresele contact@primaria-lumina.ro, petitii@primaria-lumina.ro, primarialumina@yahoo.com

Pentru a descarca formulare online, faceti click aici.

Consimtamant prelucare date personaleBifati

ATENTIE: Pentru preluarea si inregistrarea solicitarii este obligatoriu ca datele din solicitare sa va apartina si toate campurile obligatorii sa fie complete !

Orice cerere care nu respecta conditiile de mai sus va fi clasata automat.

Semnatura (optional)Confirm ca datele sunt corecte si complete !
(Semneaza aici)
Sterge semnatura
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 

Pentru preluarea si inregistrarea solicitarii este obligatoriu ca datele din solicitare sa va apartina si toate campurile obligatorii sa fie complete ! Orice cerere care nu respecta conditiile de mai sus va fi clasata automat. In conformitate cu prevederile legale va informam ca Primaria Comunei Lumina este operator de date cu caracter personal. Pentru mai multe informatii legate de Politica de prelucrare a acestor documente consultati acest document.  Datele din acest formular sunt stocate online si pot fi sterse dupa o perioada de 30 de zile. Pentru a preveni folosirea abuziva a acestei pagini putem colecta date de identificare precum adresa IP.
Print Friendly, PDF & Email