Stimati cetateni,

Cu totii ne dorim o localitate mai curata iar pentru acest lucru va rugam sa nu mai depozitati in fata portilor orice tip de deseuri provenite din curatarea curtilor (crengi, moloz, materiale de constructii s.a).

Va informam ca in perioada urmatoare, imediat ce vremea o va permite, Primaria Comunei Lumina va efectua o campanie de ridicare a acestor deseuri cu utilajele din dotare.

Dupa aceasta campanie ridicarea deseurilor de orice fel  depozitate in fata portii se va face in urma achitarii contravalorii taxei de ridicare a acestora, in functie de cantitate.

Totodata, va informam ca se vor lua masuri in vederea verificarii respectarii prevederilor legale, respectiv OG 21/2002 – privind gospodarirea localitatilor urbane si rurale, cu modificarile si completarile ulterioare si HCL 85/2015 – privind aprobarea Regulamentului de imbunatatire a activitatilor de gospodarire si infrumusetare a comunei Lumina si localitatilor componente.

Astfel agentii Seriviciului Politia Locala vor verifica respectarea prevederilor Art. 9 din OG 21/2002, dar si prevederile din Regulamentul de imbunatatire a activitatilor de gospodarire si infrumusetare a comunei Lumina si localitatilor componente aprobat prin Hotararea Consiliului Local nr. 85/26.03.2015.

Va informam ca depozitarea sau aruncarea oricarui tip de deseuri in fata portilor reprezinta contraventie si urmeaza sa fie sanctionata cu amenda.

Va multumim pentru intelegere !

Print Friendly, PDF & Email