Stimati cetateni,

In ultimele saptamani am primit o serie de intrebari si sesizari legate de colectarea resturilor vegetale provenite din toaletarile de copaci/vita de vie din curti ce au fost depozitate in fata curtilor spre a fi colectate de angajatii serviciului de Salubrizare.

In acest sens va comunicam ca Serviciul de Salubrizare Lumina NU colecteaza de la populatie resturi vegetale ci DOAR deseuri menajere si gunoi sortat selectiv (un utilaj al Serviciului urmand sa treaca in ziua de ridicare a gunoiului menajer pentru a ridica si deseurile sortate de populatie in mod separat).

In ceea ce priveste colectarea resturilor vegetale acest lucru se poate face de catre SC Gospodaria Lumina SRL, sunand in prealabil pentru a solicita acest lucru.

Avand in vedere apropierea sarbatorilor pascale, si pentru a veni in sprijinul cetatenilor, Primaria Comunei Lumina a demarat in aceasta saptamana o campanie de colectare a resturilor vegetale depozitate deja in fata portilor.

Utilaje ale SC Gospodaria Lumina SRL au actionat deja pe strazile delimitate de zona Str. Tulcei – Str. Liliacului ridicand resturile vegetale depozitate in fata portilor de pe aceste strazi.

In perioada imediat urmatoare vor fi colectate resturile vegetale si de pe celalalte strazi din localitate.

Totodata va comunicam ca dupa ce utilajele SC Gospodaria Lumina SRL vor ridica resturile vegetale din fata curtilor se va interzice depozitarea acestora, sau a altor deseuri provenite din curti. Acestea va pot fi colectate contra cost sunand la numarul de telefon 0750 752 529 al SC Gospodaria Lumina SRL.

Va multumim !

Print Friendly, PDF & Email