Stimați cetățeni,

Va aduc la cunoștința faptul ca rata de incidența a infectării cumulata cu virusul SARS COV-2 pe ultimile 14 zile a depășit 5/1000 de locuitori ai comunei Lumina.

Având in vedere acest aspect va rog sa respectați măsurile necesare aplicate pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Va aduc in atenție câteva dintre măsurile cele mai importante:
1️⃣ purtarea obligatorie a mastii de protectie in toate spatiile publice;
2️⃣ interzicerea circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 23.00 – 05.00, cu unele exceptii dovedite prin declaratie pe propria raspundere;
3️⃣ interzicerea desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.
4️⃣ programul operatorilor ecomici ce isi desfasoara activitatea in spatii inchise sau deschise va fi intre orele 5-21 cu exceptia unităților farmaceutice, benzinăriile și operatorilor economici cu activitate de livrare la domiciliu;
5️⃣suspendarea cursurilor scolare fizice pentru toate unitatile de invatamant.

Vă rog să respectați măsurile de protecție sanitară și distanțarea fizică! Este cel mai important lucru pe care puteți sa-l faceți in aceasta perioada!

Știu că este o perioadă dificilă pentru toți, însă doar împreună vom reuși să depășim această situație!

Va doresc multa sănătate!
Primar,
Chiru Dumitru

Print Friendly, PDF & Email