Timpul este cea mai importanta resursa de care dispunem, a fost, este si va fi o preocupare constanta a omului, fie ca vorbim de economisirea sau valorificarea prin activitati noi. Din respect pentru dumneavoastra ne straduim sa-l gestionam cu responsabilitate, motiv pentru care va rugam sa va programati pentru depunerea cererii de eliberare a pasaportului la cel mai apropiat serviciu de pasapoarte.

Unde fac programare online pentru depunerea cererii de eliberare a paşaportului? Este obligatorie programarea online?

La Direcția Generală de Pașapoarte nu se depun cereri de eliberare a pașapoartelor. Pentru programări online accesaţi www.epasapoarte.ro sau pagina web a instituţiei prefectului din judeţul în care intenţionaţi să depuneţi cererea de paşapoarte. Nu toate serviciile de pașapoarte fac programări online. Pentru depunerea unei cereri de eliberare pașaport, vă puteți deplasa la unul dintre sediile serviciilor publice comunitare pentru eliberarea și evidența pașapoartelor simple, conform programului de lucru ce poate fi consultat pe pagina web S.P.C.E.E.P.S., fără efectuarea unei programări anterioare.

INSTRUCTIUNI

COMPLETAȚI CÂMPURILE FORMULARULUI DE PROGRAMARE – SUNT OBLIGATORII
– În câmpurile Nume și Prenume se va completa numele și prenumele persoanei care depune cererea în vederea eliberării pașaportului;
– În câmpul E-mail se va completa adresa de e-mail la care se vor primi datele programării;
– În câmpul Tipul de document se va selecta tipul de pașaport pentru care se depune cererea;
– În câmpul Locație se va selecta locația în care se va depune cererea de pașaport;
– În câmpul Număr persoane se va selecta numărul persoanelor (din familie) pentru care se face programare iar în câmpurile Persoane suplimentare se va menționa numele și prenumele fiecărei persoane pentru care se solicită programare;
– În câmpul Data si ora se va alege data si ora la care se doreste programarea;
– Finalizarea programării prin selectarea câmpului Rezervă va transmite la adresa de e-mail indicată un mesaj cu datele programării (în caz contrar verificați și folderul SPAM).

PRECIZĂRI
Programarea este gratuită și netransmisibilă;
Nu se fac programări pentru ridicarea pașapoartelor;
Nu se fac programări prin e-mail, fax, telefonic;

Neprezentarea la data și ora programată, neconcordanța între datele înscrise în formularul de programare (nume/prenume) și datele de identificare ale persoanei care se prezintă la depunerea cererii de pașaport, lipsa actelor necesare sau a dovezii achitării taxei de pașaport duc la anularea programării.

In cazul in care nu va mai puteti prezenta la data si ora programata, va rugam sa folositi link-ul Anuleaza rezervarea din e-mail-ul de confirmare.

SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR PENTRU ELIBERAREA ŞI EVIDENŢA PAŞAPOARTELOR SIMPLE CONSTANŢA
ADRESA INSTITUŢIE: B-dul TOMIS, Nr. 51, CONSTANŢA
TELEFON/FAX:  (0241) 690.743, (0241) 662.726

PROGRAM DE LUCRU:

Primiri cereri Eliberări paşapoarte Audienţe
L
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
M
08:30 – 18:30
08:30 – 18:30
M
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
13:00
J
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
V
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
Print Friendly, PDF & Email

There are no comments yet.

Lasă un răspuns