Autoritatea turistica la nivelul Municipiului Constanta constituie un motor pentru economia locala, beneficiind de toata atentia din partea administratiei publice. Statiunea Mamaia concentreaza cea mai mare pondere a activitatilor turistice, aici desfasurandu-si activitatea un numar mare de operatori economici din industria turismului.

Rolul turismului ca mobilizator al fortei de munca este bine cunoscut, asigurand locuri de munca pentru profesionisti, incepatori, tineri aflati la inceputul carierei profesionale.

Primăria Municipiului Constanța vine în ajutorul celor care doresc să se angajeze în turism, dar și al operatorilor economici din Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță care se confruntă cu deficit de personal și desfășoară o amplă campanie de informare cu privire la locurile de muncă disponibile.

Pregătirea și profesionalismul angajaților din turism contribuie în mod esențial la succesul unui operator economic din industria ospitalității.

În acest moment, posturile vacante sunt atât pentru personal calificat cât și pentru personal necalificat: recepționer, cameristă, bucătar, ospătar, ajutor ospătar, debarasator, barman, ajutor barman, spălător vase, personal curățenie și beach-boy.

Date concrete pentru oferta locurilor de munca disponibile pe litoral in sezonul 2019 se gasesc pe site-ul Primariei Municipiului Constanta, www.primaria-constanta.ro.

Relatii suplimentare puteti obtine la adresa de mail compartiment.turism@primaria-constanta.ro si la numarul de telefon 0241488136

Print Friendly, PDF & Email

There are no comments yet.

Lasă un răspuns