Primaria Comunei Lumina cu sprijinul voluntarilor din cadrul Crucii Roşii Constanţa au organizat vineri, 10 ianuarie 2014 o actiunea umanitara in localitatea Lumina. Astfel au fost oferite daruri unui număr de 30 de familii defavorizate din comuna Lumina.

„De Crăciun, cât de cât, fiecare mai are câte ceva de pus pe masă, dar în ianuarie, fiind şi o lună în care se plătesc impozite, am zis că vor fi mult mai binevenite acum”, a declarat Carmen Lungu, directoarea Crucii Roşii, filiala Constanţa, pentru cotidianul Replica.

Fiecare membru al familiei a primit articole vestimentare şi încălţăminte, precum şi câte un bon valoric, pe familie, în valoare de 50 de lei.

Primarul Comunei Lumina, Dumitru Chiru si-a manifestat speranta ca se vor mai organiza astfel de actiuni venind de altfel si in sprijinul voluntarilor din cadrul Crucii Rosii, anuntand ca va sprijini organizatia in vederea deschiderii unei filiale Crucea Rosie in localitatea Lumina.

[fvplayer src=’http://www.primaria-lumina.ro/wp-content/uploads/2014/01/crucearosie.flv’ width=640 height=480 splash=’http://www.primaria-lumina.ro/wp-content/uploads/2014/01/DSCF0138-s.jpg’]

Print Friendly, PDF & Email