Directia de Sanatate Publica Judeteana Constanta desfasoara in perioada 1.10 – 31.10.2018 , prin Biroul de Programe de Promovare a Sanatatii si Educatie pentru Sanatate, Campania IEC dedicata Zilei Nationale a Alimentatiei si a Combaterii Risipei Alimentare,cu sloganul:

„ALIMENTE SIGURE IN CANTITATILE NECESARE. STOP RISIPEI ALIMENTARE!”

Perioada de desfasurare: 1.10. – 31.10.2018


Scop:
„ALIMENTE SIGURE IN CANTITATILE NECESARE. STOP RISIPEI ALIMENTARE!” este o initiativa de informare si constientizare a publicului larg privind problema sigurantei si risipei alimentare la noi in tara.

Obiective generale:
– Cresterea nivelului de informare a populatiei generale despre risipa alimentara , modalitati de combatere a acesteia si masuri esentiale pentru siguranta alimentara
– Cresterea nivelului de constientizare a publicului larg cu privire la faptul ca risipa alimentara este o problema sociala majora. In timp ce milioane de oameni traiesc la limita saraciei, industria alimentara se confrunta cu dificu1tati in gestionarea tonelor de deseuri alimentare
– Imbunatatirea nivelului de cunostinte despre risipa alimentara si de constientizare a decidentilor politici asupra necesitatii revizuirii in vederea aplicarii urgente a Legii 217/2016.

Print Friendly, PDF & Email

There are no comments yet.

Lasă un răspuns