Stimati cetățeni,

Cu toții ne dorim o localitate mai curată iar pentru ca acest lucru să fie posibil este necesară implicarea fiecărui locuitor al acestei localități.

În acest sens dorim să vă precizăm că în conformitate cu OG 21/2002 – privind gospodărirea localităților urbane și rurale, cu modificările și completările ulterioare și HCL 85/2015 – privind aprobarea Regulamentului de îmbunătațire a activităților de gospodărire și înfrumusțare a comunei Lumina și localităților componente, depozitarea oricăror tipuri de deșeuri in fața porților este interzisă.

Având în vedere că ne aflăm într-o perioadă a anului în care mulți dintre cetățeni desfășoară activități de toaletare a copacilor din curte și de curățenie a gospodăriilor, vă informăm că pentru a veni în sprijinul locuitorilor, Primăria Comunei Lumina va efectua o campanie de ridicare a deșeurilor vegetale cu utilajele din dotare.

ASTFEL, IN PERIOADA 23 FEBRUARIE – 3 MARTIE, CETĂȚENII COMUNEI LUMINA SUNT INVITAȚI SĂ SĂ DEPOZITEZE RESTURILE VEGETALE/DEȘEURILE ÎN FAȚA PORȚII.

RIDICAREA DEȘEURILOR DEPOZITATE ÎN FAȚA PORȚII VA FI EFECTUATĂ DE UTILAJELE SC GOSPODĂRIA LUMINA SRL ÎNCEPÂND CU DATA DE 4 MARTIE.

Exceptând această perioadă, vă informăm că depozitarea sau aruncarea oricărui tip de deșeuri în fața porților reprezintă contravenție și urmează sa fie sancționată cu amendă.

La finalul acestei campanii de curățenie, toți cei care au resturi vegetale sau alte tipuri de deșeuri din curți vor apela la serviciile SC GOSPODARIA LUMINA SRL. Puteți obține detalii la 0724240612 (in intervalul orar 9-16) sau la sediul din str. Morii nr. 79

Vă mulțumim !

Print Friendly, PDF & Email