Pentru realizarea operatiunilor periodice de intretinere/igienizare a rezervorului 1 X 150 mc Sibioara, destinate inmagazinarii si tratarii apei potabile, RAJA S.A. va sista furnizarea apei, luni — 29 aprilie 2024, in intervalul orar 08.00 — 20.00.

Sunt afectati de lipsa apei consumatorii localitatii Sibioara.

Reprezentantii SC RAJA SA își cer scuze pentru disconfortul creat abonatilor, pe care îi asigură ca echipele de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor si reluarea furnizarii apei potabile in conditii optime.

Totodata, utilizatorii afectati de aceasta lucrare sunt rugați să isi asigure rezerva minima de apa pentru consum si uz casnic in perioada in care va fi sistata alimentarea cu apa.

Atentionam utilizatorii de apa potabila afectati de aceasta oprire ca, din cauza manevrelor de golire si umplere a sistemului public de alimentare cu apa potabila, ocazional, se pot produce modificari ale calitatii apei potabile din punct de vedere al turbiditatii si culorii. În aceasta situatie, pana la limpezirea apei se va evita consumul.

Print Friendly, PDF & Email