Comuna Lumina se pregateste pentru sezonul rece. In acest sens, primarul Comunei Lumina, Dumitru Chiru, a precizat pentru cotidianul Ziua de Constanţa, că în această perioadă face demersurile necesare pentru a întâmpina sezonul rece fără probleme.

Şeful autorităţii locale a declarat că este preocupat de a reface stocurile de material antiderapant şi de motorină. „În această perioadă ne pregătim de sezonul rece. În acest sens, vom aduce de la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri material antiderapant. Ne-am propus să refacem şi stocul de motorină, ca să putem asigura, oricând, timp de o săptămână, combustibilul necesar pentru intervenţii de urgenţă”, a explicat Dumitru Chiru.

Primarul a precizat că pentru deszăpezire are încheiat un contract cu Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri, prin care regia s-a angajat să le distribuie materialul antiderapant, primăriei revenindu-i sarcina de a procura combustibilul şi de a întreţine utilajele de intervenţie. Dumitru Chiru a declarat că în perioada următoare pe marginea şoselelor din zonele înzăpezibile va fi întins material antiderapant.

Ziua De Constanta

Print Friendly, PDF & Email