Comuna Lumina şi alte două comune constănţene – Mihail Kogălniceanu şi Pecineaga – se află printre localităţile cărora Guvernul României le-a aprobat la sfârşitul lunii trecute proiectele depuse spre finanţare prin Hotărârea de Guvern numărul 577.

Primarul comunei Lumina, Dumitru Chiru, a declarat recent că în ceea ce priveşte localitatea pe care o conduce, Guvernul a aprobat trei proiecte privind începerea lucrărilor la reţeaua de alimentare cu apă în satul Sibioara, demararea obiectivului de investiţii „staţie de epurare şi canalizare la Oituz” şi realizarea de lucrări de asfaltare a drumurilor din localitatea Lumina.

Joi, 15 noiembrie, a apărut pe SEAP anunţul de licitaţie privind înfiinţarea reţelei de canalizare şi a staţiei de epurare pentru localitatea Oituz. Sistemul de canalizare se întinde pe o suprafaţă de 6.828 metri liniari.

Agenţii economici interesaţi de licitaţie pot transmite ofertele pe adresa comuna Lumina, strada Mare numărul 170, adresă unde vor fi deschise şi ofertele în data de 27 noiembrie. Pentru orice detalii a fost numită persoană de contact primarul Dumitru Chiru.

Valoarea estimată a contractului este de 8.585.860 lei.
Persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Florin Viorel Brătianu, Ştefana Zamfir, Gabriel Pîslaru, Anghelina Naziru, Monica Ritco, Anca Rodica Jukovschi, Lavinia Martinescu.

Data limită de depunere a ofertelor este 26 noiembrie, ora 12.00, urmând ca pe 27 noiembrie, ora 10.00, să aibă loc deschiderea ofertelor.

 

Ziua de Constanţa

Print Friendly, PDF & Email