SC ECO FIRE SISTEMS SRL, societate cu sediul in comuna Lumina, in parteneriat cu Primaria Comunei Lumina, desfasoara in luna noiembrie 2021 o campanie de constientizare si responsabilizare in ceea ce priveste apartanenta la un mediu sanatos prin participarea activa la un program de colectare si reciclare a deseurilor provenind din echipamente electrice si electronice (DEEE).

Potrivit legii, utilizatorii de echipamente electrice si electronice din gospodariile particulare au obligatia de a colecta separat deseurile electrice si electronice si de a nu le elimina impreuna cu deseurile menajere nesortate.

Astfel in luna noiembrie 2021, in toate zilele de sambata, intre orele 9-14, o caravana formata din mijloace de transport si personal specializat in acest sens, apartinand societatii ECO FIRE SISTEMS SRL, va colecta gratuit deseurile electrice si electronice de orice tip, direct de la gospodariile particulare din localitatea Lumina.

PENTRU PROGRAMARI IN VEDEREA RIDICARII DESEURILOR ELECTRICE SI ELECTRONICE SUNATI LA NUMERELE DE TELEFON (de luni – vineri, intre orele 8-17) :

  • 0747047400 (int. 57)
  • 0747047419