Scena Căminului Cultural din Localitatea Lumina a fost gazda unui eveniment special de Crăciun în care sportivii și copiii talentați din comună au primit vizita lui Moș Crăciun.

Crăciunul înseamnă speranța, bucurie, lumina și dăruire. Primarul Comunei Lumina, domnul Dumitru Chiru, cu sprijinul donațiilor și generozității Fundației cartitabile GUR au intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă, o perioadă în care toți încercăm sa fim mai buni, suntem încurajați sa deschidem ușa pentru colindătorii cei mici și cei mari și sa dăruim. Pentru că nu există un sentiment mai plăcut decât zâmbetul unui copil.

În cadrul evenimentului de sâmbătă seara am primit multe zâmbete și cele mai frumoase colinde din partea Ansamblului Folcloric“ Luminițe Dobrogene”, condus cu mult profesionalism si daruire de dna profesor Dordea Elena dar și a copiilor din echipa de karate ACS Shobu Lumina. Pe scenă au mai urcat și elevii Școlii de Muzică Miniartist Studio.

„Copiii s-au putut bucura de multe surprize si daruri și le mulțumesc parternerilor care ne-au suținut cu donațiile lor generoase. Dorim ca în anul ce urmează să putem face împreună cat mai multe pentru acești copii talentați.”, a declarat primarul comunei Lumina, domnul Dumitru Chiru.

Print Friendly, PDF & Email