monument
  • 01/12/2020
  • 09:00
  • Parc Primarie

Stimați cetățeni,

Având în vedere caracterul special și măsurile de prevenție luate la nivel național și local, în acest an nu vor putea fi organizate adunări publice pentru celebrarea Zilei Naționale a României.

În acest sens, pentru că ne dorim să ne manifestăm stima și respectul față de eroii neamului, în data de 1 decembrie 2020 autoritătile locale vor organiza totuși o ceremonie de depunere de coroane de flori la Momunentul Eroilor din parcul de lângă sediul Primăriei Comunei Lumina fiind intonat de asemenea si imnul național al României.

Ca urmare a regulilor de protecție impuse de autorități, acesta nu va fi un eveniment public, deci nu vom putea să ne dăm mâinile în Hora Unirii, așa cum se obișnuiește în fiecare an.

Sărbătorim Ziua Națională a României în condiții speciale pe care nimeni nu și le-a dorit. Dar în ciuda tuturor provocărilor, Ziua de 1 Decembrie să vă aducă sănătate, fericire și multă bucurie alături de familie. Să le transmitem tuturor celor dragi, de care nu putem fi aproape, toate gândurile noastre bune de încurajare și susținere.

La mulți ani România, La multi ani români !

Print Friendly, PDF & Email