Stimati cetateni,

Revenim cu precizari referitoare la reabilitarea străzii Năvodari din localitatea Lumina, ca urmare a informațiilor vehiculate în spațiul public.

Strada Năvodari din localitatea Lumina este parte integrantă a Drumului Județean 226, drum aflat în administrarea Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, regie aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța.

Reabilitarea acestui sector de drum face parte din obiectivele de investitii ale RAJDP Constanța, iar desemnarea constructorului, respectiv atribuirea contractului de lucrari, sunt atribute ce aparțin de această instituție.

Având în vedere colaborarea instituțională dintre Primăria Comunei Lumina și RAJDP Constanța, primarul Comunei Lumina, domnul Dumitru Chiru, a răspuns prompt solictărilor venite din partea reprezentanților instituției cu privire la lucrările de reabilitare executate de constructorul desemnat.

Ca urmare a sesizărilor venite din partea cetățenilor cu privire la calitatea lucrărilor, instituția noastră a transmis către RAJDP Constanta și Consiliul Județean sesizările cu privire la deficiențele constatate în teren astfel încât să se ia măsuri cu privire la remedierea lor sau cu privire la recepția acestei lucrări.

Așa cum am mai precizat anterior, lucrarea de reabilitare era una necesară ca urmare a deteriorii carosabilului și a traficului intens.

Ținând cont de toate cele prezentate mai sus, subliniem că UAT Comuna Lumina nu a emis avize sau autorizații cu privire la această lucrare și nici nu este responsabilă de recepția acestei lucrări sau calitatea lucrărilor de execuție.

Vă mulțumim pentru înțelegere !

Print Friendly, PDF & Email