Primaria Comunei Lumina vine in intampinarea cetatenilor din localitate (debitori persoane fizice, persoane juridice sau entităti färă personalitate juridică), cu scopul de a ajuta la achitarea impozitelor şi taxelor locale, evitând astfel acumularea datoriilor.

In acest scop Primaria Comunei Lumina si Consiliul Local Lumina au decis in data de 31.10.201 punerea in aplicare a prevederilor O.G 6/2019 pentru a veni in sprijinul cetatenilor.

Astfel, puteti beneficia de această procedură prin care se anuleaza toate majorarile de întârziere (accesoriile,penalitătile) aferente obligațiilor principale restante până la data de 31 decembrie 2018.

In vederea anulării majorărilor de întarziere acumulate până la data de 31 decembrie 2018, trebuie să aveti în vedere următoarele:
– să completați si sa depuneti cererea tip până la data de 15 decembrie 2019, la registratura Primăriei Lumina;
– să achitati până la data de 15 decembrie 2019 toate obligatiile bugetare principale, inclusiv amenzile restante până la 31 decembrie 2018.

In speranta că prin această măsură facem tot posibilul să ajutăm cetățenii comunei noastre să depăşească datoriile restante, vă asigurăm de toată întelegerea noastră!

 

Print Friendly, PDF & Email