Primaria Comunei Lumina reia initiativa de a le oferi cetatenilor din localitate (debitori persoane fizice, persoane juridice sau entitati fara personalitate juridica) facilitati fiscale cu scopul de a ajuta la achitarea impozitelor si taxelor locale, evitand acumularea datoriilor.

In acest scop Primaria Comunei Lumina si Consiliul Local Lumina au decis in data de 26.05.2020 punerea in aplicare a prevederilor O.G 69/2020 pentru a veni in sprijinul cetatenilor.

Astfel, puteti beneficia de această procedură prin care se anuleaza toate majorarile de întârziere (accesoriile,penalitătile) aferente obligațiilor principale restante acumulate până la data de 31 martie 20020.

In vederea anulării majorărilor de întarziere acumulate până la data de 31 decembrie 2020, trebuie să aveti în vedere următoarele:
– să completați si sa depuneti cererea tip până la data de 15 decembrie 2020, la registratura Primăriei Lumina;
– să achitati până la data de 15 decembrie 2020 toate obligatiile bugetare principale, inclusiv amenzile restante până la 15 decembrie 2020.

In speranta că prin această măsură facem tot posibilul să ajutăm cetățenii comunei noastre să depăşească datoriile restante, vă asigurăm de toată întelegerea noastră!

Print Friendly, PDF & Email