Parc comuna Lumina

Din această primăvară, locuitorii din comuna Lumina se vor putea relaxa într-un parc modern, construit de administraţia locală. Lucrările sunt, în mare parte, finalizate, urmând ca, în perioada următoare, parcul să fie inaugurat.

„Lucrările la parcul amenajat în centrul comunei sunt gata. Trotuarele au fost turnate, băncuţele au fost amplasate. Tot ce mai avem de făcut este să plantăm florile și sa amenajăm locul de joacă pentru copii. Îmi doresc din tot sufletul ca tinerii şi copiii comunei să profite şi să se bucure de acest obiectiv, în care administraţia locală a investit fonduri din bugetul local“, a declarat primarul comunei Lumina, Dumitru Chiru.

Lucrările pentru realizarea acestui parc, care are o suprafaţă de 3.400 de metri pătraţi, au început încă din toamna anului trecut, iar sărbătorile de iarnă din 2015 erau un prim termen de finalizare. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, lucrările au fost sistate, dar au fost reluate în luna februarie.

Lucrari Parc Central Lumina

Din această primăvară, locuitorii din comuna Lumina se vor putea relaxa într-un parc modern, construit de administraţia locală. Lucrările sunt, în mare parte, finalizate, urmând ca, în perioada următoare, parcul să fie inaugurat.

Posted by Primaria Comunei Lumina on 10 Martie 2016