Stimati cetățeni,

Având în vedere prevederile legale în vigoare, necesitățile tehnice și calendarul sărbătorilor legale, vă facem cunoscute urmoarele informații legate de plățile taxelor și impozitelor dar și alte venituri precum amenzile.

ULTIMA ZI DE ÎNCASĂRI ESTE 28 DECEMBRIE 2022
– ÎN PERIOADA 29 DECEMBRIE 2022 – 5 IANUARIE 2023 NU SE VOR PUTEA EFECTUA ÎNCASĂRI DE ORICE TIP.
– PRIMA ZI DE ÎNCASĂRI VA FI 6 IANUARIE 2023
– ÎN PERIOADA 29 DECEMBRIE 2022 – 5 IANUARIE 2023, PENTRU EFECTUAREA OPERAȚIUNILOR DE ACTUALIZARE A BAZELOR DE DATE, NU SE VOR EFECTUA OPERAȚIUNI CE ȚIN DE TAXE ȘI IMPOZITE, EXECUTARE SILITA SAU REGISTRU AGRICOL.

Pentru anul fiscal 2023, începând cu luna ianuarie 2023, pentru a afla cuantumul valorilor taxelor și impozitelor datorate către bugetul local, există posibilitatea accesării platformei online ghiseul.ro și crearea unui cont. Informații despre această platformă:

De asemenea, există posibilitatea efectuării de plăți prin transfer bancar:

VĂ REAMINTIM CĂ AMENZILE SE POT PLĂTI ȘI ONLINE PE GHISEUL.RO, FĂRĂ CREAREA UNUI CONT.

Plata taxelor și impozitelor locale pentru anul 2023 nu este condiționată de primirea unei înștiințări de plată. Instituția noastră va trimite, conform prevederilor fiscale, note de plată. Datorită volumului ridicat de astfel de documente, data la care ele vor ajunge către contribuabili este influențată de factori independenți de Primăria Comunei Lumina.

ATENȚIE: Informațiile fiscale NU se dau telefonic și sunt condiționate de prevederile legale în vigoare.

VĂ MULȚUMIM !

Print Friendly, PDF & Email