in urma cu doi ani de zile edilul comunei Lumina, domnul Dumitru Chiru, in prezenta autoritatilor locale si judetene, inaugura lucrarile de introducere a sistemului de canalizare in localitatea Lumina

Timp de 2 ani de zile strazile din comuna au fost supuse lucrarilor de introducere a sistemului de canalizare iar in momentul de fata acestea sunt terminate in proportie de 90%.

Colaborarea dintre autoritatile judetene si cele locale a facut ca in judetul Constanta, la nivel de investitii, sa nu se resimta chiar atat de tare criza economica, iar administratiile locale sa mai aiba puterea de a demara proiecte mai mult decat necesare pentru comunitatile locale.

Primarul comunei Lumina a declarat ca spera ca pana la inceputul lunii decembrie sa fie finalizate lucrarile de introducere a sistemului de canalizare pe toate strazile din comuna pentru ca mai apoi statia de pompare sa preia toate dejectiile catre statia de epurare de la Navodari.

Timp de doi ani, firma contractata pentru proiectul de amenajare a canalizarii a amplasat aproximativ 61 de km de conducte, sistem de canalizare de care vor beneficia in scurt timp toti locuitorii localitatii Lumina.

Intr-un interviu acordat publicatiei Graiul Dobrogei, primarul comunei, Dumitru Chiru, a declarat ca „proiectul este unul foarte important pentru comuna, in conditiile in care dorim ca localitatea noastra sa ajunga la stadiu de cartier marginas al Constantei. Este un proiect de care suntem mandri mai ales in contextul in care lucrari de anvergura ca aceasta se deruleaza tot mai rar si tot mai greoi in Romania”.

Print Friendly, PDF & Email