Primaria Comunei Lumina a reuşit să rezolve una dintre probleme locuitorilor din cele două noi cartiere din comuna Lumina. Timp de trei ani, locuitorii din zonele A si B nu au beneficiat de curent electric.

Pentru că problema nu mai suporta amânare, edilul Dumitru Chiru a demarat un proiect prin care s-a asigurat curentul electric permanent pentru noile cartiere din localitate.

„La inceputul lunii decembrie am reusit să finalizăm investiţia, iar locuitorii noilor cartiere pot beneficia acum de curent electric permanent, atât în case, cât şi pe străzi. Ziele trecite am reusit sa facem si racordarea reţelei la transformatoarele ce au fost montate recent, iar acum locuinţele şi străzile pot fi iluminate”, a declarat Dumitru Chiru. Reţeaua stradală şi cea pentru consumatorii casnici au fost finalizate, iar primarul comunei Lumina a explicat lipsa curentului electric de până acum, prin faptul că pe parcursul celor trei ani, cele 300 de gospodării au fost construite treptat. Noua investiţie a costat 16 milioane de RON, iar 70% din fondurile necesare au fost asigurate de Consiliul Judeţean Constanţa: „Singuri nu am fi reuşit. Mulţumim pe această cale Consiliului Judeţean Constanţa, pentru că lucrarea a fost extrem de costisitoare”, a conchis Dumitru Chiru.

Print Friendly, PDF & Email