Continuă proiectul de dotare și modernizare a unităților de învățământ din Lumina

Primăria Comunei Lumina, în parteneriat cu Școala Gimnazială Lumina și Grădinița Luminița, continuă implementarea proiectului de modernizare și dotare a unităților de învățământ din Lumina, Oituz și Sibioara.

O noua etapa a proiectului cu titlul S&G DOTĂRI ECHIPAMENTE COMUNA LUMINA, JUDEȚUL CONSTANȚA presupune achiziția echipamentelor digitale pentru sălile de clasă. Acestea vor facilita procesul de asigurare a performantei copiilor in … [citeste]

Proiecte de dezvoltare, la Lumina

Se asfaltează străzi, se construiesc piste de biciclete, se modernizează rețeua de canalizare și se renovează clădiri importante. Totul se întâmplă în comuna Lumina, unde Primăria are în derulare nu mai puțin de 17 proiecte pentru dezvoltarea localității și creșterea nivelului de trai al locuitorilor.

Primarul Comunei Lumina a oferit mai multe detalii intr-un interviu pentru postrul de televiziune Dotto … [citeste]

Primaria Lumina a demarat lucrari de asfaltare pe mai multe strazi din comuna

Primarul Comunei Lumina, domnul Ioan Roman, a oferit un interviu in care ofera informatii legate de demarararea unor lucrari de asfaltare pe mai multe strazi din comuna.

Este vorba despre strazile din cartierul domnitorilor : Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Mircea cel Batran, Cuza Voda, Independentei, Carol I, Marasesti.

Acesta a vorbit, de asemenea, si despre proiectele demarate anul trecut … [citeste]