Sportivii de la CS Kyokushin Karate – Lumina au participat la Moldavian Challange Cup 2022 primul eveniment din acest an al Federatiei Romane de Karate Kyokushin.

La acest eveniment sportiv au partipat 385 sportivi inscrisi (270 sportivi din F.R.K.K.) din 26 de cluburi participante si doua tari Romania si Republica Moldova! 20 sportivi participanți în această competitie au fost de la Karate Kyokushin Lumina, jumătate dintre ei începători!

Delegatia de sportivi din Lumina a obținut rezultatele remarcabile:

  • 7 locuri I,
  • 5 locuri II,
  • 11 locuri III

Dorim să le mulțumim organizatorilor, F.R.K.K. Shihan Gruia Docan, sportivilor și părinților! Mulțumim domnului Primar Dumitru Chiru pentru sprijinul acordat în desfășurarea activităților noastre! Fiecare meci a fost muncit până la ultima picătură! Deși au întâlnit sportivi foarte buni, titrați in competitii externe, evoluția sportivilor este clară și îmbucurătoare. – ne-a delcarat Adela Mateescu, antrenor al sportivilor de la Kyokushin Karate – Lumina

Anul competitional continuă pentru sportivii de la Kyokushin Karate – Lumina . Între  6-27 martie 2022, cei mai buni sportivi ai A.C.S. Lumina vor participa la Turneul Federației Române de Karate Kyokushin 2022, la Galați, și vor reprezenta cu mândrie comuna din care fac parte.

Deplasarea se va face prin sprijinul Primăriei, Primar Dumitru Chiru, drept pentru care adresam mulțumiri! In joc sunt titluri naționale, și in funcție de rezulate se va face și selecția pentru loturile Europene și Mondiale. Vom participa cu 26 de sportivi și ne vom strădui să aducem cat mai multe medalii la Lumina – a completat doamna Adela Mateescu.

 

Print Friendly, PDF & Email