Ca urmare a deselor reclamatii depuse la sediul Primariei Lumina de catre cetatenii din comuna Lumina ce locuiesc in Zona B din localitatea Lumina, respectiv strazile Str. Stefan cel Mare, Str. Mircea cel Batran, Str. Mihai Viteazu, Str. Cuza Voda, Str. Carol, Str. Independentei, Str. Marasesti, Str. Ferdinand, Primaria Lumina vine cu urmatoarele precizari:

Afirmatiile SC ENEL DISITRIBUTIE Dobrogea prin adresele raspuns la solicitarile de bransare la energie electrica ale locuitorilor de pe strazile mai sus mentionate sunt neconforme cu realitate. Afirmatia „[…]la data la care ati depus cererea de racordare mentionata, Primaria Lumina nu a solicitat electrificarea localitatii/extinderea retelei electrice de interes public din localitate” este in contradictie cu realitatea.

In fapt, printr-o adresa raspuns a SC ENEL Distributie Dobrogea, compania insasi confirma ca la data de 24.11.2014 a fost depusa de catre PRIMARIA LUMINA cererea nr. 237960 prin care se solicita extinderea retelei electrice de interes public din zonele lotizari B1, B2, B3 localitatea Lumina, jud. Constanta.

Urmare a adresei raspuns din data de 24.02.2015 a SC ENEL Distiburie Doborogea SA (Adresa ENEL [PDF]) compania a solicitat instalarea a doua posturi de transformare in zona B pe domeniul public. Avand in vedere aceasta solicitare, Primaria Lumina a efectuat toate demersurile si a oferit societatii terenul necesar pentru amplasarea celor doua posturi de transformare cat si autorizatiile necesare.

Cu alte cuvinte, SC ENEL Distributie Doborgea SA a demarat procedurile de extindere a retelei electrice in zonele  lotizari B1, B2, B3 localitatea Lumina, jud. Constanta.

Primaria Comunei Lumina roaga cetatenii din zonele respective sa manifeste intelegere si rabdare pana in momentul in care zonele respective vor fi electrificate de catre SC ENEL Distributie Dobrogea SA, acest proiect fiind deja demarat.

Cu stima,

Primaria Lumina

Print Friendly, PDF & Email