Stimați locuitori,

Având in vedere numărul mare de solicitări și informații referitoare la distribuirea de pubele gratuite către populație va anunțăm că începând cu ziua de azi, 29.08.2023, in centrul localității Lumina, lângă supermarket (strada Mare – Parc/Loc de joacă), a fost amenajat un centru permanent unde locuitorii comunei pot veni pentru a ridica, pe baza de proces verbal de predare-primire, câte o pubelă cu titlu gratuit.

Programul de predare a acestora va fi zilnic, până la ora 16.

Menționăm că primul lot presupune distribuirea a 2000 de pubele și că Primăria Comunei Lumina așteaptă livrarea etapizată de către furnizor a restului de 4000 de pubele.

In situația în care vor exista întârzieri in livrarea acestor pubele de către furnizor reluarea predării către populație se va face de îndată ce ele vor fi livrate primăriei.

Pentru a primi o pubela cu titlu gratuit este necesar ca la momentul predării sa aveți asupra dumneavoastră Buletinul/Cartea de Identitate.

Fiecare gospodărie va primi câte o pubelă cu titlu gratuit iar aceasta va fi folosită exclusiv pentru deșeurile menajere , sortate sau fracția nesortată.

Pentru situații specifice, nelămuriri sau informații suplimentare vă puteți adresa Serviciului de Salubrizare Lumina, in Str. Morii nr. 79.

De asemenea puteți folosi si formularul online de aici sau telefonic la 0241251828, Centrul Informare Cetățeni.

⚠️⚠️ UPDATE: In cursul zilei de miercuri, 30 august 2023, nu se vor distribui pubele. Activitatea va fi reluată in zilele de joi si vineri.

Print Friendly, PDF & Email