Continuă lucrările de asfaltare în comuna Lumina

Lucrările de modernizare ale străzilor din comuna Lumina, pentru care au fost obținute contracte de finanțare în cadru Programului Național de Investiții Anghel Saligny, continuă.

Astfel pe strada Decebal din localitate s-a continuat cu turnarea stratului de asfalt pe tronsonul cuprins între strada Belșugului și Traian.

De, asemenea, a fost turnat stratul de asfalt pe străzile Pinului și Teiului din … [citeste]

Continuă lucrările de asfaltare prin programul Anghel Saligny

Lucrările de modernizare pe străzile pentru care Primăria Comunei Lumina a obținut finanțare de la Guvern, în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny, continuă în această perioadă.

In cursul acestei săptămâni utilajele constructorului au turnat stratul de asfalt pe străzile Islazului și Murelor (porțiunea spre Strada Năvodari, Troiță) din localitatea Lumina.

Aceste străzi fac parte din proiectul AMENAJARE STRAZI … [citeste]

A fost inaugurat noul corp de scoala din comuna Lumina

În fața cadrelor didactice, a elevilor, constructorilor și a altor invitati, primarul Comunei Lumina a tăiat ieri panglica de inaugurare a noului corp de școală din comuna Lumina.

Construcţia noii clădiri a durat un an şi jumătate și a presupus un nou corp de școală cu şase săli de clasă şi două laboratoare, cabinet medical, camere pentru depozitare produse alimentare, … [citeste]

Galerie media Zilele Comunei Lumina 2015

Primaria si Consiliul Local Lumina au organizat in zilele de 9 si 10 mai 2015 Zilele Comunei Lumina. Sarbatoarea a inclus competitii sportive, de cross si ciclism, dar si un spectacol de muzica si dans.

Locuitorii au avut ocazia sa se bucure alaturi de cei dragi de distractie si voie buna.

Mai jos o galerie foto si cateva imagini de … [citeste]