Stimati cetateni,

Va aducem la cunostinta Hortararea Comitelului Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta nr. 72 din data de 10.11.2020. Potrivit documentului atasat la nivelul tuturor localitatilor din judet urmeaza sa fie puse in aplicare prevederile din Anexa 1 (masuri generale), Anexa 4, Anexa 5 si Anexa 6.

Astfel Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta constata ca la nivelul intregului judet  rata de incidenta de infectare cumulata cu virusul SARS COV-2 pe ultimele 14 zile a depasit 3/1000 de locuitori.

Avand in vedere acest aspect, printre masurile prevazute in Anexele mai sus mentionate, aplicabile pe raza comunei Lumina, mentionam:

  • Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcolice si nealcolice, de tipul restaurantelor si cafenelelor, in interiorul cladirilor, este interzisa
  • Activitatea cu publicul a operatorilor economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc este interzisa
  • Organizarea de evenimente culturale, spectacole, concerte, festivaluri, publice sau private este interzisa
  • Sunt interzise organizarea si desfasurarea de mitinguri, demonstratii, concerte sau alte tipuri de intruniri in spatii deschise precum si intruniri de natura activitatilor culturale, stintifice, artistice, sportive sau de divertisment in spatii inchise

Formatul complet al Anexelor 1, 4, 5  si 6 din Hotararea 72/10.11.2020 a CJSU Constanta este disponibil in fisierele atasate:

Hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta din data de 10 noimebrie 2020:

Masurile adoptate se aplica pe o perioada de 14 zile, urmand a fi reevaluate la finalul acestei perioade. De asemenea masurile cuprinse in anexe completeaza prevederile din HG 856/2020 modificata si completata prin HG 935/2020.