Stimați cetățeni,

Începând cu data de 8 ianuarie 2024 activitatea de colectare a deșeurilor menajere și selective de la populație va reveni în sarcina Serviciului de Salubrizare Lumina.

În acest sens vă informăm că se va reveni la graficul obișnuit de colectare pe străzi, renunțându-se la ziua de sâmbătă.

Astfel, străzile Șos. Tulcei, Str. Tulcei,  revin la colectarea din ziua de LUNI.

Străzile Str. Iasomiei, Str. Prelungirea Iasomiei, Str. Prelungirea Morii, Str. Militari, Str. Academiei, Str. 9 mai, Str. Libertății, Str. Dacilor și Str. Șoimului sunt programate in cursul zilei de MIERCURI.

Str. Dumitru Comșa, Str. Teiului, Str. Pinului, Str. Belșugului, Str. Stefan cel Mare, Str. Murelor, Str. Mihai Viteazu, Str. Mircea cel Bătrân, Str. Cuza Vodă, Str. Carol I și Str. Independenței revin la colectarea din ziua de JOI.

Graficul pe zile actualizat se regăsește pe https://www.primaria-lumina.ro/serviciul-de-salubrizare/
Informații despre colectarea selectivă se regăsesc pe https://www.primaria-lumina.ro/serviciul-de-salubrizare/colectare-separata-deseuri/

În situația în care există cetățeni care nu au ridicat o pubelă cu titlu gratuit vă rugăm să vă adresați Serviciului de Salubrizare Lumina sau să depuneți o cerere ce poate fi trimisă și online pe https://www.primaria-lumina.ro/formular-cereri-petitii-si-sesizari/

Print Friendly, PDF & Email