Actualizat: decembrie 2023.

General
Primaria Lumina se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile persoanelor cu dizabilități. Primaria Lumina a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a se asigura că site-ul său este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul de a trăi cu demnitate, egalitate, confort și independență.

Accesibilitate pe Primaria-lumina.ro
Primaria-lumina.ro pune la dispoziție UserWay Website Accessibility Widget care este alimentat de un server dedicat de accesibilitate. Software-ul permite Primaria-lumina.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate a conținutului web (WCAG 2.1).

Activarea meniului de accesibilitate
Meniul de accesibilitate Primaria-lumina.ro poate fi activat fie apăsând tasta Tab la prima încărcare a paginii, fie făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul paginii. După declanșarea meniului de accesibilitate, așteptați un moment pentru ca meniul de accesibilitate să se încarce în întregime.

Disclaimer
Primaria Lumina își continuă eforturile de a îmbunătăți în mod constant accesibilitatea site-ului și a serviciilor sale, în convingerea că este obligația noastră morală colectivă să permitem utilizarea fără întreruperi, accesibilă și nestingherită și pentru cei dintre noi cu dizabilități.

Într-un efort continuu de îmbunătățire și remediere continuă a problemelor de accesibilitate, scanăm în mod regulat Primaria-lumina.ro cu Accessibility Scanner de la UserWay pentru a identifica și remedia orice barieră posibilă de accesibilitate pe site-ul nostru.

În ciuda eforturilor noastre de a face toate paginile și conținutul de pe Primaria-lumina.ro pe deplin accesibile, este posibil ca unele conținuturi să nu fi fost încă pe deplin adaptate la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Acest lucru poate fi rezultatul nefiind găsit sau identificat soluția tehnologică cea mai potrivită.

Aici pentru tine
Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe Primaria-lumina.ro sau aveți nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul programului normal de lucru, așa cum este detaliat mai jos și vă vom ajuta cu plăcere.

Contactaţi-ne
Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să contactați Asistența Clienți Primaria Lumina după cum urmează:

Email: contact@primaria-lumina.ro
Telefon: Telefon: +40241251828

Print Friendly, PDF & Email