Primele donații pentru refugiații din Ucraina, donate de locuitorii din comuna Lumina, au ajuns azi la punctul de trecere al frontierei de la Isaccea din județul Tulcea.

Le mulțumim tuturor celor ce au răspuns apelului venit din partea autorităților. Produse de igienă, hrană pentru bebeluși, pături, alimente neperisabile, haine groase, toate au fost colectate de autoritățile locale din Lumina și donate, astăzi, la Isaccea și Tulcea.

Cetățenii care doresc sa facă donații ce constau in alimente neperisabile sau îmbrăcăminte nefolosita/cât mai curată o pot face la Căminul Cultural din comuna Lumina , Str. Mare nr. 173.

Donațiile Dvs vor fi trimise către punctul vamal cu un nou transport la finalul acestei saptamâni.

„Acum este nevoie de noi, acum trebuie să fim solidari și să arătăm că suntem oameni. Am rămas deosebit de impresionat de drama celor care vin din Ucraina. Oamenii au nevoie de ajutorul oamenilor”, este semnalul pe care îl lansează Dumitru Chiru, primarul comunei Lumina.

„Duminică vom reveni, strângem în continuare alimente neperisabile și vom trimite generatoare și aeroterme pentru încălzirea corturilor care-i adăpostesc pe refugiați. Nu întoarceți privirea de la drama acestor oameni”, a completat primarul comunei Lumina, Dumitru Chiru.

Print Friendly, PDF & Email