apa_luminaPrimăria Lumina a încheiat în acest sens contract cu SC Romda Sales SRL, contractul fiind atribuit în urma cererii de ofertă, criteriul de atribuire fiind oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Potrivit anunţului de atribuire, contractul presupune reabilitarea conductelor de alimentare cu apă, extinderea sistemelor de alimentare cu apă, contorizarea consumatorilor din sistemul de alimentare cu apă, prevederea unor noi staţii de pompare în cadrul sistemelor de alimentare cu apă, reabilitarea staţiilor de pompare din cadrul sistemelor de alimentare cu apă, reabilitarea rezervoarelor pentru înmagazinarea apei, prevederea unor noi rezervoare pentru înmagazinarea apei. Tot potrivit anunţului de atribuire, au fost depuse 6 oferte.

Aşa cum arată datele oferite de Registrul Comerţului, firma care a obţinut contractul pentru lucrările de înfiinţare a reţelei de alimentare cu apă potabilă pentru localitatea Sibioara are un singur asociat, persoană fizică, Ion Cosmin Lungu, care mai apare ca asociat şi în SC Universal Cold Storage SRL. La finalul anului 2012, firma Romda Sales avea o cifră de afaceri de 5.249.082 lei şi 28 de salariaţi.
Anul acesta, firma a mai câştigat un contract pentru „Amenajare şi modernizare drumuri comuna Mihail Kogălniceanu”, în valoare de 11.397.795 lei.

Sursa: Ziua de Constanta

Print Friendly, PDF & Email