Stimati cetateni,

Prin prezenta va comunicam Hotararea nr. 101/5.12.2020 a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta prin care s-a decis prelungirea starii de carantina pentru localitatea Lumina pentru o perioada de 14 zile incepand cu data de 5.12.2020, ora 20.

Hotararea CJSU Constanta de prelungire a carantinei poate fi descarcata mai jos:

H-101-prelungire-Lumina [pdf]

OSDSU-4660282-Lumina  [pdf]

Astfel conform hotararii se mentin in vigoare toate restrictiile stabilite anterior:

CLICK AICI PENTRU A CITI HOTARAREA DE CARANTINARE A LOCALITATII

Facem precizarea ca:

  • Se permite, în data de 5 decembrie 2020, deplasarea la/de la sediile secţiilor de votare, a persoanelor implicate în organizarea alegerilor, precum și a persoanelor care depun cereri de vot prin intermediul urnei speciale.
  • Se permite, în data de 6 decembrie 2020, deplasarea la/de la sediile secţiilor de votare, pentru exercitarea dreptului de vot, observarea alegerilor și pentru efectuarea operațiunilor electorale, cu respectarea dispozițiilor Ordinului comun al ministrului sănătății și al ministrului afacerilor interne nr. 2009/166/2020 privind stabilirea unor măsuri şi acţiuni de sănătate publică necesar a fi respectate pentru desfăşurarea în siguranţă a procesului electoral din țară la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaților din anul 2020, a alegătorilor și a persoanelor implicate în organizarea și observarea alegerilor.
  • Se permite, în data de 6 decembrie 2020, deplasarea cu urna specială pe raza teritorială a localității, a echipelor formate din membri ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, însoțite de persoane acreditate și personal de pază, în vederea exercitării dreptului de vot de către alegătorii care nu se pot prezenta la secțiile de votare.
  • Se permite în datele de 6 și 7 decembrie 2020, deplasarea la/de la sediile birourilor electorale de circumscripție, pentru predarea materialelor rezultate din procesul electoral, a membrilor birourilor electorale ale secțiilor de votare și a persoanelor care îi însoțesc, precum operatori de calculator, persoane acreditate și personal de pază. Aceste puncte vor fi valabile și pentru localitățile în care va fi decisă prelungirea perioadei de carantinare, prin hotărâre de Comitet Județean pentru Situații de Urgență.
  • In perioada 6.12.2020 si 7.12.2020, ora 1:00, este permisa circulatia persoanelor, fara restrictii si fara prezentarea documentelor doveditoare ale motivului deplasarii in/din zona carantinata si in interiorul zonei carantinate.

DESCARCARE DECLARATII PE PROPRIA RASPUNDERE

Print Friendly, PDF & Email