pndrpcl

Agentia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit deruleaza o campanie de informare cu privire la implementarea proiectelor europene finanțate prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR).

Campania presupune derularea unui circuit național de informare a beneficiarilor Programului Național de Dezvoltare Rurală 2007 – 2013 (PNDR), precum și a potențialilor beneficiari, privind derularea fondurilor europene acordate prin PNDR.

Campania se realizează sub formă de caravană informativă, în cadrul căreia 15 rulote expoziționale parcug un traseu național în toate județele țării. Aceste caravane efectuează săptămânal deplasări în peste 3.200 de comune, timp de 10 luni, astfel încât să poată oferi informații și distribui materiale informative și promoționale către cel puțin 160.000 de beneficiari PNDR (atât ai proiectelor de investiții încheiate cu APDRP, cât și ai plăților directe acordate prin APIA) și către publicul larg.

DESCRIERE EVENIMENT:

Caravana va sosi în localitatea Lumina  în data de 25.03.2013 și va staționa 5 ore, începând cu ora 10 în faţa Primăriei.

Scopul acestui eveniment este de a face o prezentare a următoarelor măsurilor de finanțare aferente:
• Axei 1 PNDR – „Îmbunătăţirea competitivităţii sectoarelor agricol şi forestier”
• Axei 2 PNDR – „Îmbunătăţirea mediului şi a spaţiului rural”
• Axei 3 PNDR – „Calitatea vieţii în mediul rural şi diversificarea economiei rurale”.

Print Friendly, PDF & Email